AquaPlay Polar


sinds 23-9-2022 03:05:39

  • Grote foto aquaplay polar kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto aquaplay polar kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto aquaplay polar kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto aquaplay polar kinderen en baby los speelgoed
Grote foto aquaplay polar kinderen en baby los speelgoed Grote foto aquaplay polar kinderen en baby los speelgoed Grote foto aquaplay polar kinderen en baby los speelgoed Grote foto aquaplay polar kinderen en baby los speelgoed
prijs: € 55,99
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Zo bijzonder is de AquaPlay Polar set. Het populaire waterkanaal speel systeem wordt geleverd met doorschijnende waterkanalen die schitteren in sterk turkoois. Het is hier ijskoud!

IJsbergen, witte verbindingsdelen en de twee nieuwe personages, Olivia en Toni, passen perfect in de winterse sfeer. De sabeltandtijger Olivia heeft een heel bijzondere eigenschap. Haar brutale strepen verkleuren van beige naar rood bij een temperatuur onder de 10 graden. De ijsbeer Toni met zijn schattige hoed vergezelt Olivia.
Een grote ijsberg met reservoir biedt kinderen volop speelmogelijkheden in de AquaPlay Polar waterspeelset. Terwijl Olivia een lang bad neemt in het stuwmeer, gaat ijsbeer Toni op ontdekkingsavontuur met zijn containerboot.
Ondanks de nieuwe kleurstelling is het modulaire plug-in systeem nog steeds onbeperkt uit te breiden met andere AquaPlay speelsets en kan het onderdeel worden van een grote AquaPlay waterwereld.
De AquaPlay Polar waterspeelset is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. AquaPlay is gemaakt in Duitsland van hoogwaardig UV-bestendig kunststof. De baan is eenvoudig te monteren. Perfect ontworpen afdichtingen kunnen eenvoudig worden bevestigd en sluiten de kanalen volledig en strak af. Elk pakket wordt geleverd met gemakkelijk te begrijpen montage-instructies.


 ● Eenvoudig te combineren en uit te breiden
 ● Eenvoudige constructie
 ● Aanbevolen leeftijd: 3 - 7 jaar

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege kleine onderdelen. Stikkingsgevaar!

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 7313400015226
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: AquaPlay
 ● sku: 8700001522
 ● weight: 4900,00


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 29108639 Meld aan Aanbod