BabyGO autostoel Nova 360° met isoFix Rood (0-36kg)


sinds 12-1-2020 3:05:31

Grote foto babygo autostoel nova 360 met isofix rood 0 36kg kinderen en baby autostoeltjes
prijs: 
€ 199,99
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een kind in ontwikkeling groeit overal razendsnel uit. Deze BabyGO Nova draaibare autostoel speelt daar op in en groeit handig met je Koter mee.. De BabyGO Nova  is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte, peuters én kinderen tot 12 jaar. Een autostoel groep 0-1-2-3 in een.

Groep 0 (0-13 kg):  De autostoel wordt achterstevoren gedraaid in de auto geplaatst. Je kunt je kindje in de zitverkleiner zetten en vast maken met de vijfpunts autostoel gordel. 
Groep 1 (9-18 kg):  De autostoel wordt voorwaarts gedraaid in de auto geplaatst. De zitverkleiner wordt verwijderd uit de autostoel en je kunt je kindje vast maken d.m.v. de vijfpunts autostoel gordel. Daarnaast kun je de autostoel vastzetten met de top tether voor extra veiligheid. 
Groep 2-3 (15-36 kg):  De autostoel is op dezelfde manier bevestigd als bij groep 1, alleen maak je je kindje nu vast met behulp van de autogordel, i.p.v. de vijfpunts gordel. 
Deze  BabyGO autostoel  is voorzien van het  Isofix bevestigingssysteem  met "top tether" voor snelle en veilige bevestiging in auto's met Isofix aansluitingen. Hiermee wordt de autostoel direct op het chassis van de auto gemonteerd waardoor deze geen kant meer op kan. De "top tether" is een extra bevestigingspunt bovenaan de achterkant voor nog meer veiligheid. De 5-punts veiligheidsgordel zorgt in combinatie met het Isofix systeem ervoor dat je je over de veiligheid geen enkele zorg meer hoeft te maken.
De rugleuning is verstelbaar in meerdere posities waaronder een slaapstand. Standaard heeft de  BabyGO autostoel  een lekkere zachte uitneembare zitverkleiner voor de kleinste  Kotertjes .
Verder is deze autostoel voorzien van SPS (Side Protection System) voor een optimale zijwaartse bescherming. De hoofdsteun is verstelbaar in meerdere waardoor deze handig meegroeit met je  Koter . Natuurlijk is de autostoel goedgekeurd volgens ECE R44-04 normen.
Kenmerken BabyGO Nova autostoel:
 ● Draaibare autostoel
 ● Groep 0/1/2/3 autostoel (0-36 kg, 0 tot 12 jaar)
 ● Groeit optimaal mee met je kind
 ● Zachte, ademende bekleding voor optimaal comfort
 ● Afneembare, wasbare bekleding
 ● Incl. afneembare zitverkleiner
 ● In hoogte verstelbare hoofdsteun
 ● Verstelbaar in diverse ruststanden
 ● Bevestiging met ISOFIX en Top-Tether
 ● 5-punts veiligheidsgordel voor groep 0+1 (9-18 kg), daarna gebruik je de 3-punts autogordel
 ● Zachte gordelbeschermers
 ● Anatomisch gevormde zitting
 ● Voldoet aan Europese veiligheidsnorm ECE R44/04

 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 4260332054263
 ● delivery: Ophalen of Verzenden
 ● deliverytime: 1
 ● brand: babyGO
 ● sku: 4276


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22790340 Meld aan Aanbod