Bad blauw met badstoeltje Buddy en luieremmer Angelcare ART0


Grote foto bad blauw met badstoeltje buddy en luieremmer angelcare art0 kinderen en baby dekens en slaapzakjes
€ 15
Locatie Brugge  (West-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Heerlijk ontspannen of met een frisse snoet de dag starten. Je baby ontdekt hoe leuk in bad gaan is met dit OK Baby-badstoeltje. Het antislipzitje met zuignappen rust op 3 punten. Ideaal in de eerste maanden. Voor baby's tot 8 maanden. Dankzij deze Dress up luieremmer van Angelcare vermijd je dat geurtjes en bacterie�n zich verspreiden in je huis! Deze luieremmer met ruimte voor ongeveer 32 luiers van Angelcare is onmisbaar in elk huishouden met een baby. Dankzij de afzonderlijk verkrijgbare hoezen kan je de luieremmer superleuk personaliseren. Luiers brengen dikwijls onaangename geurtjes met zich mee. Deze luieremmer is voorzien van de Air Seal-technologie waardoor de emmer hermetisch is afgesloten en geurtjes en bacterie�n geen kans krijgen om zich in huis te verspreiden. Ook handig: je kan de luieremmer makkelijk bedienen met 1 hand!
  
 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

 
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Gebruikt
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Ongekend
 ● sku: ART00042784
Kenmerken: Kopen in Brugge

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22978756

Meer Dekens en Slaapzakjes

Meer Dekens en Slaapzakjes aangeboden in deze subrubriek.