Bobby Car Neo zacht roze


sinds 30-6-2022 03:00:43

  • Grote foto bobby car neo zacht roze kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto bobby car neo zacht roze kinderen en baby los speelgoed
  • Grote foto bobby car neo zacht roze kinderen en baby los speelgoed
Grote foto bobby car neo zacht roze kinderen en baby los speelgoed Grote foto bobby car neo zacht roze kinderen en baby los speelgoed Grote foto bobby car neo zacht roze kinderen en baby los speelgoed
prijs: € 57,99
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Face lift van een legendarisch loopauto - met de BIG Bobby Car Neo zacht roze presenteert BIG een nieuwe generatie van zijn klassieker, die vele jaren kinderen heeft begeleid en geïnspireerd.

Het chassis is opnieuw ontworpen in een nieuw stijlvol ontwerp, de ergonomisch gevormde stoel heeft een antislip-oppervlak. De cult-auto heeft nog steeds een veiligheidsknie en beensteun. De achterlichten zijn voorgemonteerde plastic onderdelen in de vorm van gestileerde buffelhoorns.

Het soepel lopende full-shell veiligheidsstuurwiel zorgt voor een optimale grip en een aangenaam gevoel. De BIG-Bobby-Car Neo wordt standaard geleverd met extra brede, hoogwaardige en slijtvaste zachte plastic banden die zorgen voor een goede grip en fluisterstil rollen. Bovendien heeft de nieuwe versie van de iconische dia-auto driedelige gesloten velgen, die bijzonder gemakkelijk te reinigen zijn.

Een afneembaar sleephaak aan de voorkant onder het radiatorrooster en een trekhaak aan de achterkant maken het mogelijk om BIG-Bobby-Car accessoires aan te sluiten, evenals het gebruik van alle gangbare BIG Bobby-Car aanhangwagens.

De BIG-Bobby-Car Neo is revolutionair van vorm en onverslaanbaar in termen van kwaliteit. Het is gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam plastic in de moderne BIG fabriek in Duitsland.
Het is getest door TÜV volgens de strikte richtlijnen van GS. Het GS-merk staat voor kwaliteit en veiligheid. Voor kleine chauffeurs van 1-5 jaar.

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 4004943562461
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: BIG
 ● sku: 800056246
 ● weight: 4000,00


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 28916638 Meld aan Aanbod