Bruder Land Rover Defender terreinwagen 1:16 02590


sinds 8-8-2019 20:17:55

Grote foto bruder land rover defender terreinwagen 1 16 02590 kinderen en baby speelgoed voor jongens Grote foto bruder land rover defender terreinwagen 1 16 02590 kinderen en baby speelgoed voor jongens
prijs: € 36,60
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Koop hem nu voor €36,6

De Land Rover Defender terreinwagen van Bruder heeft een schaal van 1:16. Hij is net zo fascinerend als het echte voertuig waarop het model is gebaseerd. Uw kinderen beleven veel speelplezier met deze terreinwagen. De Defender combineert geweldige off-road kwaliteiten met tijdloze elegantie in het ontwerp van de Land Rover. Elk detail van dit nieuwe model is gelijk aan het origineel. Dankzij de verrassende details, zoals de verhoogde motorkap en de tal van volledig functionerende functies, zullen zowel de Land Rover fans als iedereen die oog voor detail heeft deze auto waarderen. Behalve de motorkap, die geopend kan worden om het gedetailleerde motorblok te bekijken, kunnen ook de achterdeur en zijdeuren geopend worden en kan zowel de achterbank als de vangmuilkoppeling verwijderd worden. Dankzij de bladveren vering op beide assen kan deze speelgoedauto gemakkelijk over elk terrein, net zoals zijn grote broer in het echt kan. Daarnaast is ook de voorste as bestuurbaar dankzij de extra stuurkolom (inclusief), die bekend is van de Bruder tractor serie en die ervoor zorgt dat het besturen van de auto kinderspel is. Dit model is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 ● Kleur: groen
 ● Materiaal: kunststof
 ● Afmetingen: 28 x 13,8 x 15,3 cm (L x B x H)
 ● Schaal: 1:16
 ● Met een reservewiel op de achterklep
 ● Verwijderbare achterbank
 ● Achterdeur en twee zijdeuren kunnen geopend worden
 ● Motorkap kan geopend worden
 ● Bladveren voor en achterassen met 4 stalen snaren
 ● Inclusief verwijderbare vangmuilkoppeling
 ● WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.

 vidaXL biedt alles wat u nodig heeft voor in uw dagelijks leven, zoals producten voor uw woonkamer, slaapkamer, tuinmeubelen engereedschappen, alsmede gespecialiseerde producten zoals fotografie,fitness en benodigheden voor de auto.
 ● Gratis verzending
 ● Voordelig huismerk
 ● Uitgebreid assortiment op voorraad
 ● Retourneren kan binnen 30 dagen
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 4001702025908
 ● delivery: Verzenden
 ● deliverytime: 4
 ● brand: Bruder
 ● sku: 411112


Kenmerken: Kopen in Antwerpen



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 22948735 Meld aan Aanbod