Draagbare autostoel Maxi-Cosi Pebble zwart met extra bekledi


  • Grote foto draagbare autostoel maxi cosi pebble zwart met extra bekledi kinderen en baby autostoeltjes
  • Grote foto draagbare autostoel maxi cosi pebble zwart met extra bekledi kinderen en baby autostoeltjes
Grote foto draagbare autostoel maxi cosi pebble zwart met extra bekledi kinderen en baby autostoeltjes Grote foto draagbare autostoel maxi cosi pebble zwart met extra bekledi kinderen en baby autostoeltjes
€ 125
Locatie Brugge  (West-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Maxi-Cosi Pebble is een autostoel met een subliem ontwerp. Dankzij de allernieuwste technologie geeft het een ongekend gevoel van comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Met de Pebble zijn de veiligheid en het welzijn van je kind in goede handen, zowel bij korte uitstapjes of wanneer je lang onderweg bent naar je vakantiebestemming. Je kan de Pebble op drie verschillende manieren installeren. Ten eerste kan je de Maxi-Cosi FamilyFix base gebruiken, wat een unieke zitstand biedt. Hiernaast kan je ook kiezen om het stoeltje te bevestigen met een standaard 3-puntsgordel voor autostoeltjes. De handige gordelhaken zorgen mee voor een correcte installatie. Tenslotte kan je het stoeltje ook monteren met de Maxi-Cosi Easybase2. Bij zijwaartse botsingen is je kind optimaal beschermd dankzij het zijbeschermingssysteem. De Maxi-Cosi Pebble heeft ook een zitverkleiner en hoofdsteun dat veel comfort biedt voor kleinere baby’s. Dankzij de innovatieve en openstaande harnasgordels kan je je baby makkelijk en snel vastzetten. Deze harnasgordels en de hoofdsteun kunnen tegelijk worden versteld in de hoogte. De zonnekap is eenvoudig te verwijderen en op te bergen door de flexibele rand. We kunnen concluderend zeggen dat de Maxi-Cosi Pebble voor onderweg een geweldige en praktische combinatie vormt samen met iedere wandelwagen die compatibel is met Maxi-Cosi adapters.
  
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Merk Maxi-Cosi
 ● SKU (eigen artikel code): Artikelnummer ART00036831
Kenmerken: Kopen in Brugge

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21569977

Meer Autostoeltjes

Meer Autostoeltjes aangeboden in deze subrubriek.