Houten puzzel met foto - 6 stukjes


  • Grote foto houten puzzel met foto 6 stukjes kinderen en baby overige
  • Grote foto houten puzzel met foto 6 stukjes kinderen en baby overige
Grote foto houten puzzel met foto 6 stukjes kinderen en baby overige Grote foto houten puzzel met foto 6 stukjes kinderen en baby overige
€ 18,95
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Hier kun je jouw persoonlijke en 100% unieke puzzel ontwerpen (6 stukjes). Je hoeft alleen maar op onderstaande knop te drukken en jouw eigen foto te kiezen vanaf jouw computer, tablet of mobiele telefoon. Je kunt zelfs leuke, zelf bedachte teksten toevoegen aan je ontwerp. Begin meteen met het ontwerpen van deze unieke kinderpuzzel!


Jouw eigen puzzel ontwerpen
Hier kun je jouw eigen puzzel ontwerpen. Laat deze puzzel bedrukken met een foto van jezelf, je familie, vrienden of huisdier. Leuk als cadeau, maar natuurlijk ook voor jezelf. Met deze bedrukbare houten puzzel heb je uren puzzelplezier. Het is het ideale cadeau voor kinderen. Vooral als er een foto op staat van hen zelf of jullie gezin. De puzzel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en een stevige bovenlaag, zodat hij nog lang mee kan gaan. De bedrukking is van perfecte fotokwaliteit en afgewerkt met een mooie laklaag voor extra stevigheid.

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Hoezzi
 ● sku: O17
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23286474

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.