Maxi-Cosi Easia Babydrager Black Denim


Grote foto maxi cosi easia babydrager black denim kinderen en baby overige babyartikelen
€ 79,95
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Ga stijlvol op pad met de  Maxi Cosi Easia . Deze  buikdrager  oogt puur design en comfort, zo ervaart je kindje het ook in elk geval. De  babydrager  biedt je kind de meest ideale zit-positie door het cocoon vormige zitvlak en biedt optimale ondersteuning aan billen, rug en hoofd. Daarnaast wordt het gewicht van je baby gelijkmatig over jouw heupen verdeeld. Het cocoon-achtige design bootst de natuurlijke foetus positie na en je baby voelt zich prettig en dichtbij jou. Zo kun jij genieten van de wandeling en bewegingsvrijheid want je hebt beide handen vrij.

Altijd klaar voor de reis
Je kunt de Easisa in slechts 4 clicks aan jezelf bevestigen. Zo ben je in slechts enkele seconden klaar om met de kleine op reis te gaan. Hiermee onderscheid de Easia zich met andere baybdragers. De meeste babydragers zijn voorzien van ingewikkelde procedures voordat je je kind kunt dragen.

Comfortabel voor ouders
Doordat het gewicht van je baby gelijkmatig op jouw heupen verdeeld wordt, is de druk minder en is het prettiger om je kind te dragen. Daarbij komt nog dat de Easia is voorzien van comfortabele en zachte schoudergordels die bijdragen aan het draagcomfort.

Bewegingsvrijheid
Zowel je kind als jij hebben samen voldoende bewegingsvrijheid. Dit komt doordat er op een innovatieve manier aandacht is geschonken aan het ontwerp van de Easia. De Easia beschikt over handige openingen waardoor je kind optimaal kan blijven bewegen.

2 in 1
Door de zitverkleiner voor de pasgeborene te verwijderen en je baby van je afgericht te dragen (c.a. 6mnd) kan je kleine de hele wereld om zich heen verkennen.
Kenmerken Maxi-Cosi Easia draagzak

 ● Eenvoudig te bevestigen
 ● 2 in 1
 ● Comfortabele zitting voor je baby
 ● Cocoon achtig zitvlak
 ● 4 Clip System
 ● Comfortabele schouderbanden
 ● Uitwasbaar op 30 graden celcius
 ● Goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormen
 ● Inclusief zitverkleiner


 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 3220660209507
 ● delivery: Ophalen of Verzenden
 ● deliverytime: 1
 ● brand: Maxi-Cosi
 ● sku: 1125
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22840727

Meer Overige babyartikelen

Meer Overige babyartikelen aangeboden in deze subrubriek.