Meerijplankje Lascal Buggy Board maxi


Grote foto meerijplankje lascal buggy board maxi kinderen en baby kinderwagens
€ 29
Locatie Brugge  (West-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De slimme, veilige en handige BuggyBoard is ideaal voor kinderen tussen 2 en 6 jaar oud en tot 22 kg zwaar. Het ingenieuze plankje plaatst je kind tussen je armen voor meer veiligheid op de drukste plaatsen. En wanneer je kind moe is, kan hij eenvoudig aan boord klimmen, zonder dat jij hoeft te vertragen.

De Lascal BuggyBoard is slim, universeel en gebruiksvriendelijk. Perfect geschikt voor je kinderwagen om peuters een veilige, handige lift te geven. Met een slim bevestigingssysteem van Lascal kan je het plankje aan zo goed als elke enkele of dubbele kinderwagen bevestigen. Daaronder vallen wandelwagens, driewielers en reissystemen.

Met de BuggyBoard kan je kind ook op drukke plaatsen veilig tussen je armen staan. Wanneer je kind te moe is om te stappen en je gehaast bent, maakt de BuggyBoard je verplaatsing gemakkelijker.
  
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Overige merken
 ● Merk1: Merk Lascal
 ● SKU (eigen artikel code): Artikelnummer ART00031963




Kenmerken: Kopen in Brugge





Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21578722

Meer Kinderwagens

Meer Kinderwagens aangeboden in deze subrubriek.