Unieke Mobi Lamp voor Kinderkamer


  • Grote foto unieke mobi lamp voor kinderkamer kinderen en baby inrichting en decoratie
  • Grote foto unieke mobi lamp voor kinderkamer kinderen en baby inrichting en decoratie
  • Grote foto unieke mobi lamp voor kinderkamer kinderen en baby inrichting en decoratie
Grote foto unieke mobi lamp voor kinderkamer kinderen en baby inrichting en decoratie Grote foto unieke mobi lamp voor kinderkamer kinderen en baby inrichting en decoratie Grote foto unieke mobi lamp voor kinderkamer kinderen en baby inrichting en decoratie
€ 100
Locatie Hoogeveen  (Buitenland)

Kenmerken

Staat Nieuw

Beschrijving

De Mobi is echt een lamp waar menig kind van droomt maar hoe mooi is het als je kind de lamp op zijn / haar slaapkamer heeft staan en zo heerlijk kan wegdromen.
De Mobi is een design lamp in de vorm van een walvis, als de vervolgens aan wordt gedaan zie je ook nog eens Pinokkio in de Walvis verschijnen.
Afmetingen:
Hoogte: 12 cm
Lengte: 28 cm
Breedte: 18 cm

Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.

Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze zoekertjes geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.

design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting,
kinderkamer, babykamer, kinderstoel, schommelstoel, barok, barkruk, bank, design of love, slide design, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in HoogeveenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 19675139

Meer Inrichting en Decoratie

Meer Inrichting en Decoratie aangeboden in deze subrubriek.