UV beschermend drijfpakje Swimsafe Surfit roze


  • Grote foto uv beschermend drijfpakje swimsafe surfit roze kinderen en baby overige
  • Grote foto uv beschermend drijfpakje swimsafe surfit roze kinderen en baby overige
  • Grote foto uv beschermend drijfpakje swimsafe surfit roze kinderen en baby overige
  • Grote foto uv beschermend drijfpakje swimsafe surfit roze kinderen en baby overige
Grote foto uv beschermend drijfpakje swimsafe surfit roze kinderen en baby overige Grote foto uv beschermend drijfpakje swimsafe surfit roze kinderen en baby overige Grote foto uv beschermend drijfpakje swimsafe surfit roze kinderen en baby overige Grote foto uv beschermend drijfpakje swimsafe surfit roze kinderen en baby overige
€ 49,99
Locatie Hamont-achel  (Vlaams-Limburg)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Roze kinderzwempak met drijvers (drijfpakje) van Swimsafe. Met dit roze meisjes drijfpakje voorzien van schuimrubberen drijvers kan uw kindje veilig leren zwemmen.

Swimsafe - Zwemveiligheid drijfpakje Surfit - Roze 
Met dit unieke Swimsafe drijfpakje leert je kind spelenderwijs drijven en zwemmen in het water.
De Swimsafe drijfpakjes worden veel door veel zwemscholen gebruikt omdat dit gewoon een van de beste drijfpakjes te koop zijn.
Het pakje zit comfortabel (in tegenstelling tot zwembandjes) en beschermt je kind ook nog eens tegen de zon met UV beschermingsfactor UPF 50+.

Swimsafe UV zwempak met drijvers
Roze kinderzwempak met drijvers van Swimsafe. Met dit roze meisjes drijfpakje voorzien van schuimrubberen drijvers kan uw kindje veilig leren zwemmen.

Het Swimsafe zwempak rekent af met bestaande vaak onhandige zwemhulpmiddelen zoals zwemvleugels en bandjes. Dit revolutionare zwempak is ontwikkeld voor kinderen van twee tot zesjaar. De kids kunnen hiermee veilig, gemakkelijk en met plezier mee leren zwemmen.

De Swimsafe drijfpakjes zijn gemaakt van sneldrogend PBT/polyester materiaal. Professionele zwemkleding wordt ook vaak van PBT materiaal gemaakt, omdat het duurzaam is en bestand tegen chloor. Het Swimsafe drijfpakje beschermt kinderen ook tegen de zon met UV beschermingsfactor UPF 50+ (Ultraviolet Protection Factor).

Eigenschappen roze Swimsafe UV drijfpak: ● Het drijfpakje zit comfortabel en sluit mooi aan, zonder dat het kind er als een Michelin poppetje uitziet ● Het UV bestendig zwempak beschermt de tere kinderhuid tegen de zon met factor +30. ● Het Swimsafe drijfpakje vergroot de veiligheid van kinderen in het water. ● Het zwempakje is voorzien van ingenieuze schuimrubberen drijvers op de borst, de rug en rondom de nek. De Swimsafe floatsuit heeft een veilige nekring, die voorkomt dat kinderen omslaan in het water. ● Speciaal vormgegeven, flexibele schuimrubber delen rond romp en nek zorgen voor veel drijfvermogen. ● Zorgvuldig geplaatste plooien bij de armen en de benen maken maximale bewegingsvrijheid mogelijk, terwijl het hoofd boven water blijftHet hoofd blijft boven water en kinderen kunnen hun armen en benen vrij bewegen. ● De rits is uit veiligheidsoverwegingen op de rug geplaatste en maakt aan- en uittrekken eenvoudig en zorgt er tegelijk voor dat kinderen het zwempakje niet zelf kunnen uittrekken ● De felle kleuren zorgen ervoor dat uw kindje goed opvalt in het water ● Met de drijfpakjes leren kinderen veilig en zelfverzekerd zwemmen. ● De pakjes zijn ook zeer geschikt als ouders met hun kind gaan zwemmen ● Het zwempakje moet goed aansluiten, alleen dan functioneren de drijvers optimaal. ● Dit drijfpakje moet niet op de groei gekocht worden! ● Kinderen moeten ALTIJD onder toezicht van een volwassene blijven ● Dit drijfpakje is ook verkrijgbaar in blauw.  ● Certificering: CE en EN13138-1:2003


Maten Swimsafe Swimsuite:

Het UV kinderzwempak met drijvers kan in vijf maten geleverd worden. Op basis van onderstaande tabel kunt u zelf bepalen welke maat het meest geschikt is voor uw kind.


1-2 jr = maat 80/92 : gewicht 10-15 kg en lengte kind 80-86 cm
2-3 jr = maat 92/98 : gewicht 15-18 kg en lengte kind 86-96 cm
3-4 jr = maat 98/104 : gewicht 18-30 kg en lengte kind 97-108 cm
4-5 jr = maat 104/110 : gewicht 18-30 kg en lengte kind108-11
Kenmerken: Kopen in Hamont-achel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22958744

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.