V Tech microfoon en magisch liedjesboek multicolor ART000452


Grote foto v tech microfoon en magisch liedjesboek multicolor art000452 kinderen en baby overige babyartikelen
€ 12,50
Locatie Lochristi  (Oost-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Met deze microfoon kan je je mooiste liedjes laten horen. Er zitten al 3 gezongen liedjes en 15 melodietjes in. Je hebt twee verschillende speelstanden. Als je aan de ring draait kan je 12 dierengeluiden horen. Ook zitten er 4 interactieve toetsen op en een knipperend lichtje. De microfoon gaat automatisch uit. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Luister naar de liedjes en zing gezellig mee met de VTech Baby Magisch Muziekboek Roze. Met de VTech Baby Magisch Muziekboek Roze leren de kleintjes op een interactieve manier deze zes populaire kinderliedjes kennen. Druk op de pianotoetsen en leer meer over de kleuren en verschillende muziekinstrumenten zoals een viool, xylofoon, gitaar, fluit en piano. Met de beweegbare figuurtjes op de bladzijden wordt de fijne motoriek gestimuleerd en de mooie kleurrijke illustraties helpen bij de visuele ontwikkeling van het kind. Het Magisch Muziekboek werkt op 2 AAA-batterijen.
  
 
 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

 

 
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: V Tech
 ● sku: ART00045246
Kenmerken: Kopen in Lochristi

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22818880

Meer Overige babyartikelen

Meer Overige babyartikelen aangeboden in deze subrubriek.