Wandelwagen in set 2 in 1 ICandy peach zwart/paars met extra


Grote foto wandelwagen in set 2 in 1 icandy peach zwart paars met extra kinderen en baby kinderwagens
€ 500
Locatie Lochristi  (Oost-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Moderne, ronde vormen worden gecombineerd met prachtige stoffen en strakke styling. De iCandy Peach biedt alle functionaliteit die je nodig hebt, van het compact opklappen met ��n handbeweging tot het kunnen converteren naar een tandemwagen; deze upgrade is eenvoudig uit te voeren door de toevoeging van een Peach Blossom converter. Een perfecte keuze vanaf het begin omdat je weet dat je kinderwagen kan mee groeien met je gezin! De iCandy Peach heeft een lichtgewicht, corrosiebestendig aluminium onderstel met een gewicht van slechts 8.4kgs (exclusief wielen en boodschappenmandje). De grote, duurzame, onderhoudsvrije banden, vastzetbare zwenkwielen voor en gedempte wielen achter zorgen voor optimaal rijgemak. Het stoeltje is in 3 posities verstelbaar en kan voorwaarts of achterwaarts gericht worden. De zonnekap met kijkvensters en de voetensteun zijn beide te verstellen.
  
 
 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

 

 
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● -: Overige merken
 ● brand: ICandy
 ● sku: ART00053375
Kenmerken: Kopen in Lochristi

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23220839

Meer Kinderwagens

Meer Kinderwagens aangeboden in deze subrubriek.