Zonnelotion gevoelige huid F 30 - baby&Kids


  • Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes
Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zonnelotion gevoelige huid f 30 baby kids kinderen en baby dekens en slaapzakjes
€ 22,95
Locatie Hamont-achel  (Vlaams-Limburg)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Zonnelotion gevoelige huid - Geurloos factor SPF30 voor baby en kids

Zonnelotion baby kids SPF30 Zonnelotion gevoelige huid - Geurloos
Inhoud: 150 ml
Certified Natural Sun Care
Getest door Monique van der Vloed:
Alles in een lijn van edelweiss.
Zonnebrandmiddelen op basis van zonnebloemen en edelweiss. De zonverzorging is geïnspireerd op de manier waarop de edelweiss-plant zichzelf beschermt tegen de felle zon in de Zwitserse bergen. Er worden extracten gebruikt van edelweiss.
In combinatie met non-nano-minerale filters, biologische plantenoliën, en natuurlijke essentiële oliën biedt dit volgens Weleda een goede bescherming tegen de zon. Weleda garandeert gecertificeerde natuurcosmetica wat vrij is van synthetische geur en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, en grondstoffen op basis van minerale oliën
WAT ZIT ERIN? In zowel de gezichtscrème als de zonlotion kom ik de volgende ingrediënten tegen:
WATER  : hoofdbestanddeel van vrijwel alle zonnebrandmiddelen
CAPRYLIC TRIGLYCERIDE : een natuurlijk en zuiver product, in de biologische/natuurlijke cosmetica meestal gemaakt van 100% zuivere kokosolie. Om het te maken wordt kokosolie gedestilleerd, waarmee een vloeibaar deel van de kokosolie, rijk aan bepaalde vetzuren wordt afgescheiden. Deze fractie is bij kamertemperatuur vloeibaar. Een andere naam die wel gebruikt wordt is ‘gefractioneerde kokosolie’, of op z’n Engels: ‘fractionated coconut oil’.
TITANIUM DIOXIDE : erg veel gebruikte zonnefilter in ( natuurlijke) zonnebrandmiddelen. Titaniumdioxide is een van de meest gebruikte zonnefilters van het moment en veroorzaakt zelden een allergische reactie. Het beschermt tegen uv-B-, en deels ook tegen uv-A-stralen. Een goede filter dus, maar omdat titaniumdioxide een spierwit materiaal is, gaat je gezicht er als Casper het spookje uitzien als je het op je huid aanbrengt. Daar hebben de fabrikanten wat op gevonden. Door de werkzame stoffen in microscopisch kleine deeltjes te knippen, wordt de crème transparanter. Deze techniek wordt nanotechnologie genoemd en is nogal omstreden. Die kleine deeltjes titaniumdioxide lijken namelijk erg op asbest en zijn als ze eenmaal door je lichaam opgenomen worden lastig kwijt te raken. Ze zouden in theorie cel beschadiging kunnen veroorzaken. Gelukkig lijkt opname bij een gezonde huid minimaal te zijn. En Weleda werkt 100% nano-vrij, dit wordt gegarandeerd. Nano deeltjes komen in deze zonnebrandmiddelen dus niet voor. Ik kom hier later nog even op terug.
HELIANTUS ANNUUS ( ZONNEBLOEM) ZAAD-OLIE : het bestanddeel waar Weleda in deze producten mee werken.
GLYCERINE : plantaardig, vaak uit kokosolie
ALCOHOL : beetje jammer dat er alcohol in zit. Dit kan irritaties geven aan de huid.
POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEAAT : een plantaardige emulgator. Wordt gewonnen uit o.a ricinusolie.
POLYHYDROXYSTEARIC ACID : derivaat van stearinezuur. draagt bij aan de stabiliteit van dispersies. Weleda haalt deze uit plantenoliën.
OLEA EUROPEA ( OLIJF) OLIE : pure olijfolie.
STEARIC ACID:  stearinezuur gewonnen uit plantaardige oliën. Wordt vaak gewonnen uit dierlijke vetten, maar Weleda haalt deze uit plantaardige oliën. Het is een vettige, vaste stof.
LEONTOPODIUM ALPINUM BLOEM/ BLAD EXTRACT  : ook wel edelweiss.
MAGNESIUM SULFAAT  : magnesiumzout van zwavelzuur. Wordt ook wel bitterzout genoemd.
HYDROGEN
Kenmerken: Kopen in Hamont-achel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22875680

Meer Dekens en Slaapzakjes

Meer Dekens en Slaapzakjes aangeboden in deze subrubriek.