BabyGO Kinderstoel Carou 360° Grijs


sinds 27-8-2023 06:37:26


prijs: € 149,95
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Je Kleintje zit altijd midden in de belangstelling in deze BabyGO Carou 360 ° draaibare kinderstoel.  De 360 ° draaibare kinderstoel Carou is een geweldige uitvinding. Het stelt je kindje in de gelegenheid om samen op ooghoogte deel te nemen aan maaltijden.

De kinderstoel Carou biedt je Koter een veilige plek aan tafel i.c.m. met een hoog zitcomfort. Het zitje is zacht gevoerd en voorzien van een verstelbare 5-puntsgordel. Om de kinderstoel mee te laten groeien is de voetensteun met enkele handbewegingen en zonder gereedschap in drie verschillende hoogtes te verstellen. Volledige verwijdering van de voetensteun is ook mogelijk.

Hoewel het op vier vaste pilaren zonder wielen rust, is het Carou-model van babyGO extreem veelzijdig en mobiel. De stoel is met een druk op de knop los te maken en de zitting is 360 ° draaibaar om zijn eigen as. Zo heb je altijd optimaal contact met je kindje. De kinderstoel is verder voorzien van een verwijderbaar en verstelbaar speelbord. Deze kan horizontaal in twee fasen worden aangepast. Het inzetstuk is gemakkelijk te verwijderen en gemakkelijk schoon te maken. Een middenstang zorgt ervoor dat je kindje niet kan wegglijden

De 360° draaibare kinderstoel Carou  van BabyGO  is voorzien van een makkelijk afneembare kunstof zitting afgewerkt met massief houten poten. Het eetblad is handig instelbaar. Het eetblad is afneembaar en met een vochtige doek te reinigen.
Kenmerken BabyGO Carou draaibare kinderstoel

 ● Groot afneembaar en verstelbaar eetblad en speelblad
 ● 360 ° draaibaar
 ● Mooie en comfortabele zitting
 ● 5 punt veiligheidsgordel
 ● Leeftijd: 6 tot 36 maanden (met een max. gewicht van 15 kg)


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 53703074 Meld aan Aanbod