Babyschommel Ecru met veiligheidsgordels Ecru


sinds 17-11-2023 05:44:19

Grote foto babyschommel ecru met veiligheidsgordels ecru kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto babyschommel ecru met veiligheidsgordels ecru kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto babyschommel ecru met veiligheidsgordels ecru kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto babyschommel ecru met veiligheidsgordels ecru kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto babyschommel ecru met veiligheidsgordels ecru kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 115
Locatie : Brasschaat  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een unieke Babyschommel van BabySteps. Prachtige details, mooie kleur en originele uitstraling. Deze schommel is een garantie voor lang speelplezier en tegelijkertijd is een mooie decoratie voor de kamer. Vrolijke oortjes en en decoratieve kwastjes alsook de zachte velours stof geven extra warmte aan de kamer en voelen zacht aan.

Wist je dat schommelen heel goed is voor de ontwikkeling van de baby's? Het stimuleert evenwichtsorgaan en voor baby’s is het heerlijk rustgevend om lekker te schommelen en rond te kijken.

Inclusief veiligheidsgordel!


Materiaal: hout, katoenen touwen en - gewatteerde fluwelen stof.
Maximale belasting tot 20 kg.
Leeftijd van het kind: 6+ maanden (LET OP: alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene)
Afmeting zitting: 35x35x45cm (met teddybeer kussen)
Voorgestelde haakafstand voor dit model: 30-35cm

De set bevat 2 karabijnhaken met een plastic ring om de montage te vergemakkelijken en metaal-op-metaal wrijving te voorkomen.

Lengte touw 2,5m

De schommelhaken zijn niet inbegrepen.


Kenmerken: Kopen in BrasschaatKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 112647876 Meld aan Aanbod