Barok Troon voor kinderen – Design


sinds 8-5-2019 15:13:15

  • Grote foto barok troon voor kinderen design kinderen en baby tafels en stoelen
  • Grote foto barok troon voor kinderen design kinderen en baby tafels en stoelen
  • Grote foto barok troon voor kinderen design kinderen en baby tafels en stoelen
Grote foto barok troon voor kinderen design kinderen en baby tafels en stoelen Grote foto barok troon voor kinderen design kinderen en baby tafels en stoelen Grote foto barok troon voor kinderen design kinderen en baby tafels en stoelen
prijs: € 340
Locatie : Hoogeveen  (Buitenland)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

Dit is de Little Queen of Love een moderne barok troon speciaal voor kinderen. Leuk voor de kinderkamer, speelkamer of lekker stoer in de woonkamer. De stoelen zijn zelfs geschikt om buiten te gebruiken.
Dit is de kleinere uitvoering van de beroemde Queen of Love troon. De troon is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren en doet het erg mooi in een baby- of kinderkamer, ook leuk toepasbaar in een prinsessenkamer.
Merk: Design of Love
Materiaal: UV bestendig Polyethyleen
Kleur: Divers zie foto
Ter info: Behalve in de standaard kleuren is dit item ook in een Glossy (gelakte) uitvoering mogelijk, tegen een meerprijs, vraag ons gerust
Afmetingen:
Totale Hoogte: 83 cm
Zit hoogte: 32 cm
Diepte: 70 cm
Breedte: 76 cm
Famozo is al 8 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!
Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.
Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze zoekertjes geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.
design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, kinderkamer, babykamer, kinderstoel, schommelstoel, barok, barkruk, bank, design of love, slide design, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Hoogeveen


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22555204 Meld aan Aanbod