Bureau voor Kinderen in het Grijs


sinds 5-4-2019 12:57:06

  • Grote foto bureau voor kinderen in het grijs kinderen en baby tafels en stoelen
  • Grote foto bureau voor kinderen in het grijs kinderen en baby tafels en stoelen
Grote foto bureau voor kinderen in het grijs kinderen en baby tafels en stoelen Grote foto bureau voor kinderen in het grijs kinderen en baby tafels en stoelen
prijs: € 89
Locatie : Hoogeveen  (Buitenland)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

In onze collectie zijn verschillende kinderstoeltjes te vinden maar hoe leuk is het dan om daarbij ook een speciaal bureau te hebben. Het bureau is gemaakt van staal, uitgevoerd in het grijs en is gemakkelijk te bevestigen (bevestigingsmateriaal wordt ook meegeleverd)
Materiaal: Gepoedercoat staal
Exclusief afgebeelde stoel
Inclusief bevestigingsmateriaal
Afmetingen:
Diepte: 50 cm
Lengte: 80 cm
Famozo is al 8 jaar een vertrouwd adres voor leuke items voor het interieur!
Voor andere leuke items of eventuele vragen stuur ons gerust een mail.
Wij versturen onze items naar het door u opgegeven adres echter is het ook mogelijk, op afspraak, de bestelde items bij ons af te halen in Hoogeveen.
Betalen is bij Famozo mogelijk via IDEAL, AfterPay, PayPal, Creditcard, Bankoverschrijving, Mister Cash of als u de items komt afhalen met PIN.
Indien er een prijs vermeld staat is dit een vaste prijs en heeft bieden op onze zoekertjes geen effect. Op deze biedingen wordt dan ook niet gereageerd.
design, industrieel, lampen, barkruk, stoel, woonkamer, kantoor, projectinrichting, inrichting, kinderkamer, babykamer, kinderstoel, schommelstoel, barok, barkruk, bank, design of love, slide design, Plexiglas, eames, modern, decoratie, accessoires, beton, industriële look, woonaccessoires, kussens, decoratie, DAW, DAR, RAR, DSW, DSR, DKR

Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Hoogeveen


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22427140 Meld aan Aanbod