DeltaBaby Rugligkussen


sinds 12-4-2020 23:42:22

  • Grote foto deltababy rugligkussen kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto deltababy rugligkussen kinderen en baby dekens en slaapzakjes
  • Grote foto deltababy rugligkussen kinderen en baby dekens en slaapzakjes
Grote foto deltababy rugligkussen kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto deltababy rugligkussen kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto deltababy rugligkussen kinderen en baby dekens en slaapzakjes
prijs: € 20
Locatie : Eke  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Staat : Zo goed als nieuw

Beschrijving

De Supreme Sleep zorgt ervoor dat de baby comfortable op zijn rugje kan liggen en voorkomt ook het risico van plagiocefalie (afgeplat hoofdje) dat aan de rugligging is verbonden. Supreme Sleep is geschikt vanaf de geboorte. Hij bestaat uit een hellend vlak in schuim met viscoelastisch geheugen en twee zijrollen, bevestigbaar met behulp van klittenband.
Het schuim met viscoelastisch geheugen vormt zich perfect rond het hoofdje van de baby dat bijgevolg geen enkele druk ondergaat.
De Supreme Sleep is gemaakt van lcuhtdoorlatende stoffen die een perfecte ventilatie en een subliem comfort garanderen. De rollen van de Supreme Sleep kunnen ook op de Rest Easy Large worden bevestigd. Op een bepaald ogenblik in de ontwikkeling van het kind (het juiste tijdstip laten we aan de beoordeling van de ouders over) heeft de Supreme Sleep geen nut meer. Dat is het geschikte ogenblik om hem uit het bedje te verwijderen.
Samenstelling & onderhoud:
- Overtrek : bovenkant - 100% polyester
onderkant - 60% katoen/40% polyester
- Rollen : 100% polyester
- Polyuretaanschuim
- Overtrek machinewasbaar op 40°, droogtrommel : kort programma op lage temperatuur
Kenmerken: Staat: Zo goed als nieuw, Kopen in Eke


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23825191 Meld aan Aanbod