Flexibele racebaan 97 delig


sinds 17-11-2023 09:48:54

Grote foto flexibele racebaan 97 delig kinderen en baby overige Grote foto flexibele racebaan 97 delig kinderen en baby overige Grote foto flexibele racebaan 97 delig kinderen en baby overige Grote foto flexibele racebaan 97 delig kinderen en baby overige Grote foto flexibele racebaan 97 delig kinderen en baby overige Grote foto flexibele racebaan 97 delig kinderen en baby overige
prijs: € 17,95
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Flexibele racebaan 97 delig

De flexibele racebaan bestaat uit 97 delen, waaronder 1 auto en 2 body’s in verschillende kleuren die je erop kunt opzetten.
De baanstukken zijn eenvoudig te koppelen door de stukken in elkaar te klikken, de baanstukken hebben een soort vlinderachtig uiterlijk hierdoor kunnen eenvoudig bochten en loopings worden gevormd, de baanstukken hebben 4 kleuren, blauw, geel, groen en rood.
In tegenstelling tot andere racebanen is deze racebaan super aanpasbaar en dubbel zo leuk. Door het ontwerp van de baanstukken kan je overal en op elke ondergrond een baan bouwen, zoals op meubels, flessen, dozen enz. daardoor kan het kind talloze baanlay-outs maken en dat stimuleert de creativiteit en verbeelding.
Deze racebaan is dan ook zeer geschikt om samen met het kind tijd door te brengen en te stimuleren om samen geweldige racebanen te bouwen.
Elke jonge racer zal zich verbazen over de mogelijkheden van deze racebaan.
De auto werkt op 3 AA batterijen, niet meegeleverd.

Inhoud doos:
1 auto
2 body’s
94 baanstukken in 4 kleuren.

De baanstukken zijn 8cm breed en 2,5cm lang totale baanlengte circa 235 cm

De lengte van de racebaan is oneindig, koppel meerdere banen voor nog meer speelplezier.

Ean: 8720589433380
Merk: Sako Toys

 


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 112685084 Meld aan Aanbod