Free2Play Let's Walk! - Baby Walker - Activiteiten Loopwagen - Looptrainer - Educatief Babyspeelgoed


sinds 27-8-2023 06:36:25


prijs: € 44,90
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Free2Play by FreeON Let's Walk interactieve loopwagen is een onmisbaar hulpmiddel dat je kleintje helpt om bewegingsvaardigheden te ontwikkelen en zijn eerste onafhankelijke stappen te zetten. Het is een hulpmiddel bij het leren lopen en speelgoed in één, want naast de functie van loopwagen heeft het een speelvlak met veel speelgoed aan de voorkant. Zo traint je kleintje niet alleen balans en lopen, maar ook de geest en fijne motoriek. De looptrainer is gemaakt van veilige en kindvriendelijke materialen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, op goed onderhouden ondergronden.

Pluspunten Free2Play loopwagen

? Veilige 2in1  interactieve looptrainer
? Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden
? In hoogte instelbaar (2 standen)
? Afneembaar interactief speelblad
? Stabiel ontwerk met 4 wielen
? Wielen kunnen op de rem worden gezet
? Geschikt voor binnen en buitenVoor veilige eerste stappen
Zodra een kind begint te kruipen en op te staan door op meubels te leunen, is het slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn eerste zelfstandige stappen zet. De Let's Walk interactieve loopwagen helpt hierbij.

De loopwagen is ontworpen om je kind veiligheid en ondersteuning te bieden als hij probeert op te staan en helpt hem niet om te vallen op zijn billen. Omdat het duwen van een loopwagen een leuke bezigheid is voor kinderen, spelen peuters er graag mee, waardoor ze eerder kunnen gaan lopen. Het gebruik van een loopwagen bij spelen en duwen is veilig voor je kind en vooral stabiel.

Een veelzijdig accessoire voor een kind
Een loopwagen is een onmisbaar mobiliteitshulpmiddel dat naast ondersteuning van je kind ook voor vermaak zorgt. Aan de voorkant van de loopwagen is een speelruimte met veel elementen, speelgoed, ballen en knoppen die de kleine afleiden en vermaken. De aantrekkelijke kleuren zullen de aandacht van je kind trekken, en het verwijderbare konijn met licht- en geluidseffecten die de geluiden van dieren imiteerd, de eerste vier tonen van de toonladder spelen en vier Engelse zinnen zeggen, zal bijzonder interessant zijn.

Interactieve looptrainer voor kinderen Let's Walk voor elke peuter
De Let's Walk interactieve loopwagen is een moderne looptrainer ontworpen met kinderen en ouders in het achterhoofd. Kinderen ontwikkelen zich op verschillende snelheden - sommigen sneller, anderen langzamer, sommigen lopen eerder, anderen later. Wat de Free2Play Let's Walk onderscheidt van andere looptrainer's op de markt, is de mogelijkheid om het handvat op twee verschillende hoogtes in te stellen. Zo kun je de hoogte optimaal aanpassen aan je kind op verschillende leeftijden. Vier stabiele wielen zorgen ervoor dat de loopwagen niet omvalt, aan welke kant de kleine ook leunt. Naast bovenstaande kunnen er remmen op de wielen gezet worden zodat de loopwagen niet wegglijdt tijdens het spelen met het bord.

Specificaties

? Geschikt voor kinderen vanaf 9 maaden
? Afmetingen (HxBxD): 46 x 45 x 43
? Gewicht: 1kg
? Werkt op 2 AA-Batterijen (niet inbeprepen)
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 53702573 Meld aan Aanbod