Geel T-Shirt met Minnie Mouse in Glitterprint


sinds 14-5-2024 19:21:44

Grote foto geel t shirt met minnie mouse in glitterprint kinderen en baby maat 104 Grote foto geel t shirt met minnie mouse in glitterprint kinderen en baby maat 104 Grote foto geel t shirt met minnie mouse in glitterprint kinderen en baby maat 104 Grote foto geel t shirt met minnie mouse in glitterprint kinderen en baby maat 104 Grote foto geel t shirt met minnie mouse in glitterprint kinderen en baby maat 104 Grote foto geel t shirt met minnie mouse in glitterprint kinderen en baby maat 104 Grote foto geel t shirt met minnie mouse in glitterprint kinderen en baby maat 104
prijs: € 10
Locatie : Brasschaat  (Antwerpen)

Kenmerken

Staat : Nieuw

Beschrijving

Nieuw met labels er nog aan : Supermooi Minnie Mouse t-shirt van Disney.
Het shirt heeft een prachtige warme gele kleur. Het is echt een heel zachte, warme banaangele tint, helemaal niet fel van kleur.
Het was enorm moeilijk om de exacte kleur op de foto's te krijgen, in werkelijk is het echt nog zoveel mooier van tint.
Het geel is ietsje zachter en warmer dan op de foto's.
Het shirt is afgebiesd in een zachte framboos kleur. De print bestaat uit allemaal tinten van framboos, aubergine en roze.
De bloemetjes op het hoofd van Minnie, en ook haar shirtje, hebben superfijne glitters in de verf van de print zitten. Ook de tekst 'Minnie' onderaan de print schittert zachtjes.
De glitter zit echt verwerkt in de verf van de print en ligt er dus niet bovenop, zodat je hand totaal niet vol glitter zit als je eraan komt.
Maat : 4 Jaar
Lengte : 38 cm
Oksel tot oksel : 29 cm
Perfecte nieuwstaat.
Ook nog verkrijgbaar in het anijsblauw.
Vaste prijs 10 €
Kenmerken: Staat: Nieuw, Kopen in Brasschaat


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117384647 Meld aan Aanbod