Kinderkraft Kinderstoel Lastree Wood - Eetstoel voor kinderen


sinds 26-8-2023 23:23:02


prijs: € 179,90
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Wil je dat je kind zoveel mogelijk tijd met je doorbrengt? Vind je het prettig als je peuter je gezelschap houdt bij je dagelijkse huishoudelijke activiteiten? Maak kennis met de multifunctionele 2-in-1 wip- en kinderstoel LASTREE, die dankzij de verstellingsmogelijkheden je kind vanaf de geboorte tot 3 jaar (of 15 kg) van dienst kan zijn. LASTREE functioneert als een wipstoel vanaf de eerste dagen van het leven, en wanneer je kleintje zelfstandig leert zitten, kun je hem eenvoudig ombouwen tot een kinderstoel. Deze stoel zal zowel je kind als jou plezier geven – hij is niet alleen praktisch, maar ook trendy. Klassieke kleuren worden doorbroken door een trendy terrazzo patroon, waardoor LASTREE geschikt is voor interieurs in verschillende stijlen.

Daarom functioneert LASTREE ook als een wipstoel (ook in de hoge versie, d.w.z. op hoge poten), die vanaf de geboorte kan worden gebruikt. Het heeft een brede, zachte zitting met een kussen en 5-puntsgordels om je kleintje veilig te houden tijdens het rusten en spelen. Hierdoor kan de peuter de ouders niet alleen tijdens de gezamenlijke maaltijden begeleiden, maar ook de dagelijkse huishoudelijke taken uitvoeren.

Om de baby nog comfortabeler te maken, heeft de LASTREE een in 3 niveaus verstelbare rugleuning, inclusief een liggende positie. Je kunt ze aanpassen aan je voorkeuren en de stemming van je peuter. De liggende positie is ideaal om te rusten en de half liggende positie om te spelen, omdat het stoeltje een verstelbare speelboog met speelgoed heeft: een pluche blad met een rammelaar en een pluche zwaluw met kleurrijke linten. Hij heeft ook een verstelbare voetsteun om kleine beentjes de steun te geven die ze nodig hebben. 

Het doorbrengen van tijd met je kleintje zal veel gemakkelijker zijn met LASTREE – je kind zal je overal en altijd kunnen vergezellen. Dit is ook mogelijk dankzij de stille wielen op de poten van het stoeltje. Je kunt het stoeltje gemakkelijk van de ene naar de andere kamer verplaatsen! En met een extra mandje voor kleine spullen kun je snel een babydoekje tevoorschijn halen om het gezicht van je kleintje af te vegen.

LASTREE is een universele kinderstoel – hij valt niet alleen op door zijn mooie design en dubbelzijdige inzetkussen, maar ook door de mogelijkheid om de hoogte van de zitting op maar liefst 5 niveaus te verstellen. Je kunt het stoeltje aanpassen aan de hoogte van je tafel – zodat je kind in latere jaren comfortabel met je kan eten. De functie van de stoel maakt ook gebruik van een 5-punts veiligheidsgordel die in 2 niveaus kan worden ingesteld. Dit maakt het nog beter geschikt voor de lengte van je kind.

LASTREE heeft een verstelbare voetsteun en een extra voetsteun die perfect is voor kleinere kinderenHet zorgt voor een goede ondersteuning van de benen tijdens het eten, wat een goede ondersteuning geeft aan de ontwikkeling van de baby en de juiste gewoontes van de baby ontwikkelt. Het heeft ook een 3 afstandsverstelbaar dubbel blad dat gemakkelijk te verwijderen en te reinigen is. LASTREE onderscheidt zich ook door een zachte, met eco-leer beklede zitting , waardoor het schoonhouden van de stoel gemakkelijk is. Is de wortel op de bekleding gevallen? Of misschien heeft de peuter er sap op gemorst? Veeg de zitting eenvoudigweg af met een natte doek.

LASTREE is een product dat is ontworpen met het oog op mooie interieurs. Hij heeft een ongebruikelijk, modern ontwerp, met felle
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 53470394 Meld aan Aanbod