Kinderkraft Loopfiets - Driewieler - Minibi - Honey Yellow


sinds 27-8-2023 06:36:29


prijs: € 59,90
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


MINIBI is het perfecte eerste fietsje om je kind de wereld vanuit een nieuw perspectief te laten verkennen. Verenigt de kenmerken van een fiets en een loopwagen. Hij is klein, licht en ontworpen met de veiligheid van peuters in gedachten - en dat maakt hem ideaal voor een kind van nog maar 1 jaar oud. Het unieke design en de aantrekkelijke kleuren maken van MINIBI een blikvanger die past in de huidige trends. Het in hoogte verstelbare zadel zorgt ervoor dat hij langer meegaat. MINIBI is ook een leuk cadeau-idee!

Spelend leren

MINIBI is een loopwagen, mini loopfiets en driewieler in één. Hij staat stevig op drie wielen, zodat je kleintje er gemakkelijk op en af kan stappen. De MINIBI heeft een kleinere wielbasis dan andere traditionele driewielers, waardoor je kind zijn/haar evenwichtsgevoel en betere coördinatie kan oefenen. Spelen met MINIBI helpt ook om het zelfvertrouwen van een kind te vergroten.

Compact en licht van gewicht

MINIBI is perfect als eerste loopwagen. De fiets is ideaal voor kinderen vanaf 1 jaar of vanaf 74 cm, zodat je kleintje al vroeg kan beginnen aan zijn/haar fietsavontuur. Bovendien is MINIBI zeer licht – hij weegt slechts 2,1 kg

Lichtgewicht en duurzame schuimwielen 

MINIBI schuimwielen zijn licht, sterk en stabiel. Ze hoeven niet te worden opgepompt en zijn gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Ze hebben een goede grip, krassen de vloer niet en zijn zeer stil.

Veilig leren fietsen 

De afgeronde hoeken van de fiets en het ontbreken van uitstekende elementen maken het veilig om te leren rijden met de MINIBI. Stuurbeperking voorkomt kantelen als gevolg van plotseling sturen. De anti-slip handvattenbeschermen kleine handjes tegen uitglijden.

Verstelbaar zacht zadel

MINIBI heeft een verstelbaar zadel, dat gemakkelijk aan de lengte van het kind kan worden aangepast, waardoor het rijcomfort van het kleintje wordt verhoogd en de fiets langer meegaat. Het voorgevormde eco-leer zadel is zacht en comfortabel.

Uniek ontwerp

Jij en je kind zullen liefde op het eerste gezicht voelen met het uiterlijk van MINIBI. De fiets is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en... schattig. Het moderne design en de trendy kleuren maken het onmogelijk om er zomaar aan voorbij te gaan. 

Kindveilige materialen

MINIBI is gemaakt van kindveilige en recyclebare materialen (PP). Het product is getest op chemische en mechanische veiligheid in het gerenommeerde Intertek-laboratorium.

Perfect als cadeau

De kleurkeuze, het moderne design en vooral de educatieve en ontwikkelingswaarde maakt het MINIBI fietsje ideaal als cadeau. Zowel kinderen als ouders zullen het prachtig vinden.

Eenvoudig schoon te maken

MINIBI is gemaakt van materiaal dat gemakkelijk schoon te houden is. Hij is niet bang voor hapjes, mousses of plassen. Na zorgeloos plezier, heb je hem snel weer als nieuw.

Eenvoudige en snelle installatie

Een, twee, drie en... gevouwen! Het duurt maar een paar minuten voor je kleintje van zijn/haar eerste voertuig kan genieten. 
Specificatie
Uitvoering:

Materialen:


 ● Frame: PP (polypropyleen)
 ● Stuur: PP (polypropyl
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 53702605 Meld aan Aanbod