Kinderkraft Meegroei Kinderstoel Enock - Grijs


sinds 27-8-2023 06:37:20


prijs: € 99,90
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Bestaat er een kinderstoel die meerdere jaren meegaat? Jawel! Dit is waar de ENOCK meegroeistoel over gaat. Dit tijdloze meubelstuk is zowel een veilige en praktische kinderstoel waar kinderen in kunnen eten als een ergonomische stoel voor oudere kinderen.

Hoe is dit mogelijk? De hoogte van het zitgedeelte en de voetsteun zijn verstelbaar waardoor de stoel eenvoudig is aan te passen aan de leeftijd van het kind. De ENOCK meegroeistoel is speciaal ontworpen voor alle gezinnen - het is een stoel die in het interieur van je huis past en die je kind later als speelstoel of als bureaustoel kan dienen. Bovendien kan je deze 3-in-1-kinderstoel gemakkelijk aanpassen aan de hoogte van de tafel in de keuken, eetkamer of woonkamer. Dankzij de voorgevormde rugleuning behoudt het kind de juiste houding tijdens het eten en kan het samen met volwassenen aan tafel zitten.

Voordelen

Veiligheid:


 ● De 3-punts veiligheidsgordel voor de hoge stoel kan makkelijk worden verwijderd als de ENOCK stoel voor een ouder kind wordt gebruikt.  
 ● De veiligheidsstang in de stoel voor oudere kinderen waardoor kinderen samen met de ouders aan de hoge tafel kunnen zitten.
 ● Massief beukenhout en multiplex die werden gebruikt om de kinderstoel te maken, maken de constructie extreem duurzaam. Hierdoor is deze meegroeistoel stabiel en robuust – je zult jaren van de peuter- en kinderstoel genieten!
 ● Deze meegroeistoel voldoet aan de EN 14988- normen (die over de veiligheid van de kinderstoelen met eetblad gaan).
Gemak:


 ● Geprofileerde rugleuning – voor het continue comfort van het kind, onafhankelijk van zijn of haar leeftijd.
 ● Breed eetblad voor de jongste gebruikers is niet alleen groot genoeg voor borden en kommen. Dit handige tafelblad kan worden gebruikt voor het tekenen of spelen met blokken. 
 ● Het zitgedeelte is breed en diep waardoor ook grotere en oudere kinderen comfortabel en goed kunnen zitten. 
 ● Deze meegroeistoel kan makkelijk worden gereinigd met behulp van een vochtig doek en droog papier. 
 ● De ENOCK 3-in-1-kinderstoel heeft een zorgvuldige afwerking – hierdoor voelt de kinderstoel ideaal glad en aangenaam aan.
Functionaliteit:


 ● Multifunctioneel – deze meegroeistoel verander je in enkele momenten in een stoel voor een peuter en dan weer in een stoel voor een kleuter. De ENOCK kinderstoel kan door je kind worden gebruikt vanaf een leeftijd van 6 maanden tot maar liefst 10 jaar! Het maximale toegestane gewicht van het kind voor de hoge stoel is 15 kg en voor de lage stoel is 35 kg (kinderen van ca. 10 jaar). 
 ● De rugleuning van de hoge stoel is verstelbaar in 5 niveaus waardoor de ENOCK meegroeistoel nog beter zich aanpast aan je kind. In het geval van de kinderstoel met eetblad kan de rugleuning in 2 niveaus worden versteld.
 ● Afstelbare voetsteun (4 niveaus in geval van de hoge stoel en 3 niveaus in geval van de kinderstoel met eetblad) geeft meer comfort voor het kind tijdens het eten – onafhankelijk van de leeftijd en de lengte van het kind!
 ● Afneembare veiligheidsstang en veiligheidsgordel maken het aanpassen van de kinderstoel aan de leeftijd van het kind echt makkelijk.
 ● Lichte constructie voor makkelijke verplaatsing van de meegroeistoel – je kunt deze kinderstoel zonder moeite op het terras of in de woonkamer zetten.
 ● Modern design – dit kinderstoeltje past in de meeste interieurs en stijlenKenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 53703001 Meld aan Aanbod