Taf Toys Tropische muzikale ledikant mobiel 11885


sinds 7-8-2019 21:16:25

Grote foto taf toys tropische muzikale ledikant mobiel 11885 kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto taf toys tropische muzikale ledikant mobiel 11885 kinderen en baby overige babyartikelen
prijs: € 42,86
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Nu in de aanbieding van €69,99 voor € 42,86

Deze stijlvolle, tropische wiegmobiel van Taf Toys heeft een boetiek-uitstraling die perfect past in elke moderne kinderkamer, en biedt veel fascinerende geluiden, bewegingen en lichtjes om uw baby te vermaken. De tropische mobiel beschikt over 8 niet-herhalende klassieke melodieën, gecomponeerd door Mozart, Schuman en Vivaldi, maar speciaal bewerkt voor de kleine oortjes van uw baby. De muziek speelt 30 minuten, en een fascinerende lichtshow zal uw baby vermaken, omdat stervormen worden geprojecteerd op de 3 wolkjes die zachtjes boven de wieg draaien. Aan de zacht draaiende wolkjes hangen 3 schattige, speeltjes in tropische stijl, waaronder een schattig Marco de Aap-figuur. Met 2 bevestigingsopties kan elk speeltje zo worden geplaatst dat ze tegen de arm van de mobiel stoten, waardoor ze langzaam gaan bobbelen en draaien. Wanneer uw baby groeit, kunnen deze speeltjes los van elkaar worden verwijderd en mee gespeeld worden. De betoverende combinatie van muziek, beweging en licht heeft een kalmerend effect op pasgeboren baby's en helpt kleintjes bij het ontwikkelen van hun zintuiglijke, cognitieve vaardigheden en emotionele intelligentie. De tropische mobiel is eenvoudig te monteren en kan aan de meeste bedjes worden bevestigd. Hij beschikt tevens over een beweegbare arm voor eenvoudige toegang tot de baby. Het geluid, het licht en de beweging kunnen worden geregeld via een handig bedieningspaneel bovenop de arm van mobiel. De muziekmobiel vereist 4 AA-batterijen (niet inbegrepen).

 ● Kleur: meerkleurig
 ● Materiaal: kunststof en textiel
 ● Afmetingen: 29 x 10 x 40 cm (L x B x H)
 ● Met 8 niet-herhalende klassieke melodieën
 ● Stervormen worden geprojecteerd op de 3 wolkjes die boven het kinderbedje draaien
 ● 3 schattige speeltjes hangen aan de wolken, inclusief een schattig Marco de Aap-figuurtje
 ● Geluid, licht en beweging kunnen via een handig bedienpaneel bestuurd worden
 ● Vereist 4 x AA-batterij (niet inbegrepen)
 ● Aanbevolen leeftijd: 0 - 5 maanden
 ● Materiaal: Polyester: 100%
 ● WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.
 ● WAARSCHUWING: Bevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.

 vidaXL biedt alles wat u nodig heeft voor in uw dagelijks leven, zoals producten voor uw woonkamer, slaapkamer, tuinmeubelen engereedschappen, alsmede gespecialiseerde producten zoals fotografie,fitness en benodigheden voor de auto.
 ● Gratis verzending
 ● Voordelig huismerk
 ● Uitgebreid assortiment op voorraad
 ● Retourneren kan binnen 30 dagen
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 605566118857
 ● delivery: Verzenden
 ● deliverytime: 4
 ● brand: Taf Toys
 ● sku: 416871
 ● -: Mobiel


Kenmerken: Kopen in Antwerpen



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 22941053 Meld aan Aanbod