Vintage Beautycase voor Kind of Pop (1967)


sinds 5-7-2024 22:02:36

Grote foto vintage beautycase voor kind of pop 1967 kinderen en baby kinderspulletjes Grote foto vintage beautycase voor kind of pop 1967 kinderen en baby kinderspulletjes Grote foto vintage beautycase voor kind of pop 1967 kinderen en baby kinderspulletjes Grote foto vintage beautycase voor kind of pop 1967 kinderen en baby kinderspulletjes Grote foto vintage beautycase voor kind of pop 1967 kinderen en baby kinderspulletjes Grote foto vintage beautycase voor kind of pop 1967 kinderen en baby kinderspulletjes Grote foto vintage beautycase voor kind of pop 1967 kinderen en baby kinderspulletjes Grote foto vintage beautycase voor kind of pop 1967 kinderen en baby kinderspulletjes
prijs: € 15
Locatie : Brasschaat  (Antwerpen)

Kenmerken

Staat : Gebruikt

Beschrijving

Leuke kinder beautycase om kleertjes of toiletgerief voor poppen in op te bergen.
Deze beautycase heb ik in 1967 gekregen en als ik bij grootmoeder ging logeren, stak ik er de kleertjes voor mijn pop in.
Dit is het typische model van beautycase dat in die tijd gemaakt werd.
Tegenwoordig zijn de meeste beautycases gemaakt uit stof en zijn ze soepel van structuur maar toen waren ze uit kunststof gemaakt en hadden ze een hardere structuur.
Elegant vintage handvatje bovenop het deksel.
De beautycase heeft geen enkel gebrek. Er zitten geen verkleuringen op, ondanks de hoge leeftijd, er zijn geen vlekken of scheuren in, alleen zie je aan het metaal dat er daar wat ouderdomsvlekken op zitten, maar dat is alles.
Ik gebruikte deze beautycase voor mijn poppen, maar hij kan wel degelijk worden gebruikt voor de toiletspulletjes van je kind. Op reis kan hij of zij dan zijn of haar toiletspulletjes in zijn of haar persoonlijke beautycase stoppen.
Deze toilettas kan wel degelijk dienen voor jongetjes vermits de print bestaat uit oldtimers.
Het is ook wel handig dat de binnenkant ook in kunststof is bekleed, mocht er een flesje gaan lekken, komen er geen vlekken of kringen in de bekleding want heel de beautycase is afwasbaar en bestand tegen vocht.
Afmetingen : 15,5 cm x 20 cm op 15 cm hoog
Vaste prijs 15 Euro
Kenmerken: Staat: Gebruikt, Kopen in Brasschaat


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 117818445 Meld aan Aanbod