Zwitsal - Shampoo - 700 ml


sinds 12-8-2022 03:07:47

Grote foto zwitsal shampoo 700 ml kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal shampoo 700 ml kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal shampoo 700 ml kinderen en baby dekens en slaapzakjes Grote foto zwitsal shampoo 700 ml kinderen en baby dekens en slaapzakjes
prijs: € 7,99
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Vindt jouw kleintje het ook zo vervelend als het weer tijd is om de haartjes te wassen? Zwitsal Shampoo maakt gebruik van een anti-prik formule die de oogjes niet irriteert. Daarnaast is deze shampoo mild voor de hoofdhuid. De shampoo van Zwitsal is dus perfect afgestemd op je baby. Zo zal je kindje nooit meer hoeven huilen tijdens het wassen van de haren en zal het leren dat haar wassen niet vervelend is. Verder helpt Zwitsal Shampoo het haar van je kleintje grondig te verzorgen.

Zwitsal - Shampoo - 700 ml
Niets is zo heerlijk zacht als de huid van jouw baby. En dat wil je graag zo houden. We begrijpen dat je daarom altijd op zoek bent naar de beste verzorging voor je kleintje. Deze verzorgende Zwitsal Shampoo zorgt voor schone baby haren. De shampoo heeft een anti-prik formule die de oogjes niet irriteert, waardoor je kleintje geen last krijgt van zijn of haar oogjes tijdens het wassen. De haartjes van je kleintje worden met deze shampoo niet alleen perfect schoon, maar krijgen ook een mooie glans.

Voordelen
✓  Zwitsal Baby Shampoo met anti-prik formule
✓  Deze verbeterde Zwitsal Shampoo is de mildste en zachtste verzorging
✓  Verzorgende babyshampoo met huideigen ingrediënten en huidvriendelijke pH
✓  De shampoo bevat 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers
✓  Dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige babyhuid
✓  Shampoo voor schone baby haren, met de vertrouwde geur van Zwitsal

Meer informatie over de vernieuwde Zwitsal Baby Shampoo
De verbeterde Zwitsal Shampoo is onze mildste verzorging ooit en zacht voor de gevoelige babyhuid. De verzorgende shampoo heeft een huidvriendelijke pH en bevat huideigen ingrediënten. Huideigen ingrediënten zijn bestanddelen die ook van nature voorkomen in de huid en daar belangrijk zijn voor het ondersteunen van de beschermende werking van de huid. Ze zijn belangrijk voor een goede barrière-werking van de huid. Een gezonde huidbarrière zorgt dat vocht behouden wordt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Zo blijft het huidje knuffelzacht en weerbaar.


De Zwitsal Shampoo bevat 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers en is dermatologisch getest. De Zwitsal Shampoo is geschikt voor de gevoelige babyhuid, vanaf de geboorte. De verbeterde Zwitsal Shampoo is onze mildste en zachtste verzorging ooit, met de heerlijke vertrouwde geur van Zwitsal. Scan de QR-code op de verpakking voor meer informatie over de verbeterde Zwitsal producten.

Over Zwitsal Verzorging
Met Zwitsal kan je je kleintje goed verzorgen. De producten zijn mild voor je baby waardoor deze altijd goed verzorgd is. Tip van Zwitsal: blijf tijdens het badderen altijd bij je baby, omdat de kraan gloeiend heet kan worden. Ook kan je met de oude verpakkingen van Zwitsal leuk speelgoed maken. Door gaatjes in de verpakkingen te prikken kunnen er leuke douches of andere dingen gemaakt worden. Pas wel op voor scherpe randjes of inslik gevaar van de dop. Zo helpt Zwitsal bij het verzorgen van je baby.

Specificaties
Merk: Zwitsal
Soort: Shampoo
Inhoud: 700ml
EAN: 8720181144370

  Babydrogist.nl is dé online drogistrij voor baby's en kinderen in Nederland en België. Bij ons vindt je alle baby verzorgingsartikelen van luiers tot aan zalfjes voor scherpe prijzenKenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 28935240 Meld aan Aanbod