Autostoel groep 0+/1 R?mer dualfix rood


Grote foto autostoel groep 0 1 r mer dualfix rood kinderen en baby autostoeltjes
€ 250
Locatie Lochristi  (Oost-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Achterwaarts gericht van geboorte tot 18 kg - Zo kun je je kind nog langer achterwaarts gericht transporteren. Achterwaarts gericht van geboorte tot 18 kg - zodat je kind nog langer achterwaarts gericht kan zitten. Installatie tegen & met de rijrichting in - van geboorte tot 13kg & van 9kg tot 18kg � 5-punts-gordelsysteem met een centrale verstelpositie voor de gordellengte - Verdeelt de impactkrachten over de sterke botten van het lichaam en in de stoel. Daarnaast is het mogelijk de 5-punts-veiligheidsgordel perfect op de grootte van je kind aan te passen en het, ongeacht het type botsing waarbij je betrokken bent, veilig in de stoel te houden � 360� draaibare stoel maakt het eenvoudig te wisselen tussen achterwaarts en voorwaarts gericht zonder opnieuw te hoeven installeren. Je plaatst je kind gemakkelijk in en uit de stoel als deze zijwaarts is gericht Je plaatst je kind gemakkelijk in en uit de stoel als deze zijwaarts is gericht � ISOFIX-systeem maakt directe aansluiting op de ISOFIXverankeringspunten van de auto mogelijk, voor een eenvoudige en veilige installatie � Meervoudig verstelbare zit-posities - Biedt een comfortabele slaapstand voor je kind die je kunt aanpassen zonder het te storen � Zitverkleiner - Zorgt voor extra comfort en ondersteuning voor je baby � In hoogte verstelbare hoofdsteun en 5-puntsveiligheidsgordel die met ��n hand kunnen worden versteld De stoel groeit met je kind mee zonder dat de 5-punts-veiligheidsgordel verplaatst of opnieuw vastgemaakt hoeft te worden ingesteld.
  
 
 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

 

 
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Draaggewicht: 0 t/m 18 kg
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Romer
 ● SKU (eigen artikel code): ART00042657
Kenmerken: Kopen in Lochristi

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22684494

Meer Autostoeltjes

Meer Autostoeltjes aangeboden in deze subrubriek.