Mutsy kinderwagen 2 in 1


sinds 12-4-2024 09:41:24

Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens Grote foto mutsy kinderwagen 2 in 1 kinderen en baby kinderwagens
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Schaarbeek (brussel)  (Brussel)

Kenmerken

Kleur : Grijs
Staat : Gebruikt

Beschrijving

Mutsy Igo kinderwagen met zitje, babywieg, regenhoezen, winkelmand, luiertas met verversmatje, matrasje voor wiegje en adapters om een maxicosy op het frame te plaatsen. Compact inklapbaar en de wielen zijn demonteerbaar zodat hij niet veel plaats inneemt in de koffer.
Het zitje kan in twee richtingen worden geplaatst, naar de ouders kijkend of omgekeerd. Het zitje kan ook worden platgelegd in slaapstand.
Nog in prima staat. Altijd heel tevreden over geweest.
(nieuwe prijs alles samen was 1100 euro)
Kenmerken: Kleur: Grijs, Staat: Gebruikt, Kopen in Schaarbeek (Brussel)


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 116817910 Meld aan Aanbod