Babybad Shnuggle wit


Grote foto babybad shnuggle wit kinderen en baby dekens en slaapzakjes
€ 25
Locatie Lochristi  (Oost-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Shnuggle's badje is een knus en veilig plekje om je baby te wassen, maar het maakt het wassen extra fijn en comfortabel voor jou �n je baby! Het badje is uitgerust met een antislipvak, een gewatteerde rugleuning en een steuntje zodat je baby niet uitglijdt. Je kan je baby wassen in 2 verschillende posities afhankelijk van de leeftijd van je kindje. De eerste fase is geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden. In deze fase is ondersteuning van je baby zeer belangrijk, zodat hij stevig blijft zitten in z'n badje. Het steuntje ondersteunt je baby's poepje zodat hij niet kan uitglijden. Jij hebt ook beide handen vrij om je baby te wassen en met 'm te spelen. De tweede fase is geschikt tot 12 maanden. In deze fase begint je baby al rechtop te zitten. De Bum Bump ondersteunt je baby nog steeds, maar hij maakt 'm ook zelfzekerder en geeft meer vertrouwen. Het badje heeft een volume van 2 liter. De aangeraden temperatuur van het water bedraagt 36 tot 38 �C.
  
 
 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

 

 
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Shnuggle
 ● SKU (eigen artikel code): ART00049322
 ● Type: Badje
Kenmerken: Kopen in Lochristi

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22689646

Meer Dekens en Slaapzakjes

Meer Dekens en Slaapzakjes aangeboden in deze subrubriek.