BB Slen WASABI draagdoek


sinds 25-1-2020 3:26:39

Grote foto bb slen wasabi draagdoek kinderen en baby overige babyartikelen
prijs: 
€ 47,95
Locatie : Hamont-achel  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De BB-SLEN is een comfortabele, geweven draagdoek waarmee alle draaghoudingen mogelijk zijn, vanaf de geboorte tot 3 à 4 jaar. De BB-SLEN is gemaakt van 100% biologisch katoen.

De draagdoeken van Babylonia zijn van de hoogste kwaliteit, mooi afgewerkt, heerlijk knus & zacht en allemaal gemaakt van verantwoorde materialen! De duidelijke instructies tonen je hoe je in een handomdraai de draagdoek kunt gebruiken.
De BB-slen is een heel comfortabele geweven doek gemaakt in een Fair-Trade project in India.
De BB-SLEN is in de meeste kleuren verkrijgbaar in vier maten : 
* 260cm * 420cm * 460cm * 490cm * 560 cm
 
De korte versie kan op dezelfde manier gebruikt worden als de BB-SLING. 
De BB-SLEN in 460 cm, 490 cm en 560 cm zijn geschikt voor álle draagwijzen. 
Afhankelijk van je confectiemaat kies je voor 460 cm, 490 cm of 560 cm. 
Kleinere mensen nemen 460 cm, grotere mensen 490 cm en vanaf confectiemaat 46 raden we 560 cm aan. De BB-SLEN in 560 cm is ook te gebruiken voor minder grote mensen; de extra stof wikkel je nog eens om je heup voor extra steun. 

 
• BABY’S HEBBEN HUIDHONGER
 Na negen maanden van warmte, beweging en constant contact met de moeder, vormt de geboorte een grote overgang en hebben baby’s behoefte aan veel en intiem contact met de ouder.
Baby’s die dicht op de buik gedragen worden, genieten zichtbaar van dit directe lichamelijke contact. Het koesterende lijf-op-lijf contact vervult een eerste en diepe behoefte van de baby en biedt hem een ideale positie om de wereld te ontdekken.

• VEILIG EN GEBORGEN
In een draagdoek voelt een baby zich veilig en geborgen, hij voelt de lichaamswarmte, hoort de stem en de hartslag van zijn moeder.
Hij herkent haar geur en bevindt zich in voortdurend oogcontact met haar. Het dragen van je baby in een draagdoek levert ontegensprekelijk tal van voordelen op.

• BABY’S HUILEN MINDER ...
Onderzoek toont aan dat baby’s die dagelijks gedragen worden opvallend minder huilen.
In een draagdoek wordt de baby niet gedwongen om passief en wachtend de dag door te brengen, maar neemt hij op een natuurlijke manier deel aan de dagelijkse activiteiten van de ouder. De baby krijgt zo heel wat te zien en te horen, wat zijn psychosociale ontwikkeling ten goede komt. Wordt het hem even teveel dan sluit hij zijn oogjes en valt in slaap tegen de borst van zijn drager.

• STIMULEERT EVENWICHTIGE ONTWIKKELING
In de geborgenheid van de draagdoek ervaart de baby de wereld vanuit een voor hem veilige positie. De massa prikkels die hij op korte tijd te verwerken krijgt boezemen hem, zo vlak bij zijn moeder, geen angst in. Dit gevoel van veiligheid leidt tot de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en vormt later de basis voor een zelfbewuste en zelfverzekerde persoonlijkheid. In tegenstelling tot wat vroeger werd aangenomen, is het nu wel duidelijk dat het veel dragen van je baby niet leidt tot verwennerij en afhankelijkheid maar dat wel het tegendeel wordt bereikt.

• EN DE VADERS ...
In de loop van de eerste maanden is het voor de jonge vader vaak niet gemakkelijk om een even hechte band met de baby op te bouwen als de moeder.
Met een draagdoek kan hij al heel vroeg dingen ondernemen met het kindje veilig op zijn buik.

• VEILIG EN COMFORTABEL DRAGEN
Met draagdoeken van Babylonia kun je een baby zowel liggend als rechtopzittend dragen.En
Kenmerken: Kopen in Hamont-achelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22958816 Meld aan Aanbod