Insert verkleiner H2H Performance Grey

sinds 25-5-2020 4:26:03

  • Grote foto insert verkleiner h2h performance grey kinderen en baby overige babyartikelen
  • Grote foto insert verkleiner h2h performance grey kinderen en baby overige babyartikelen
  • Grote foto insert verkleiner h2h performance grey kinderen en baby overige babyartikelen
Grote foto insert verkleiner h2h performance grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto insert verkleiner h2h performance grey kinderen en baby overige babyartikelen Grote foto insert verkleiner h2h performance grey kinderen en baby overige babyartikelen
prijs: 
€ 36,95
Locatie : Hamont-achel  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ergobaby Infant insert verkleinkussen van 3,2 tot 5,5 kg. Ondersteunt rug, hoofd en billen. Te gebruiken in alle Ergobaby draagzakken.
Ergobaby Easy Snug Baby Verkleinkussen *H2H MODEL*
Het Ergobaby verkleinkussen kreeg een kleine make-over. De Infant Insert New is iets meer open, kleiner en fijner waardoor het minder warm en comfortabeler aanvoelt voor zowel baby als ouder. Het verkleinkussen wordt bevestigd aan de draagzak wat het gebruiksgemak verhoogt.

Ons verkleinkussen plaats de baby in de natuurlijke M-houding vanaf de geboorte en is te gebruiken in de Ergobaby Original, Organic, Performance en 360 draagzakken.

 ●  Performance: DMV kleine 'gaatjes' is deze insert extra luchtig voor warme zomers.
 ● Gewatterder randeen voor ondersteuning van heupen, hoofd en nek
 ● Gevoerde rugklep om de wervelkolom te ondersteunen 
 ● Ondersteunt je baby in een ergonomische zitpositie
 ● Waaiervormig ontwerp voor een handig gebruik en goede luchtdoorstroming

Met het Baby Verkleinkussen, kan je de Ergobaby draagzakken vanaf de geboorte gebruiken. Het ondersteunt de billen, de rug en het hoofd van de baby, en plaatst hem hoger in de draagzak.

In het Baby Verkleinkussen zit een uitneembaar ondersteuningskussen. Dat kan je er uit nemen voor baby’s die groot genoeg zijn, maar nog steun nodig hebben. Of je kan het ondersteuningskussen alleen gebruiken voor baby’s die geen steun meer nodig hebben, maar nog niet hoog genoeg zitten in de Ergobaby draagzak. Je baby moet steeds hoog genoeg zitten om zijn hoofdje te kunnen kussen en voor de veiligheid natuurlijk.

Gebruik het Baby Verkleinkussen voor baby's van 3,2 tot 5,5 kg, totdat ze hun hoofd zelfstandig rechtop kunnen houden én groot genoeg zijn om zonder het Baby Verkleinkussen de kikkerhouding te kunnen aannemen in de draagzak. Dat is meestal rond 5,5 kg (4-6 maanden).


 
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8451970615411
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Ergobaby
 ● sku: EBIIPPCMGRYV3


Kenmerken: Kopen in Hamont-achel


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23748417 Meld aan Aanbod