Kinderkraft Loopfiets - Balance Bike - GoSwift - Candy Pink


sinds 27-8-2023 06:37:10


prijs: € 79
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Wil je je kind de liefde voor de sport bijbrengen? Geef hem of haar de GOSWIFT – een loopfiets in sportieve stijl die door plezier de motoriek van de kleine ontwikkelt en hem/haar perfect voorbereidt op het rijden op een echte fiets! 

GOSWIFT heeft een prestigieuze prijs gewonnen, genaamd de ‘design Oscar’ – Red Dot Award 2021 in de categorie kinderfietsen. Deze prijs beoordeelt niet alleen de esthetiek van de fiets, maar ook de geschiktheid ervan voor de behoeften van het kind en de ouder. GOSWIFT is ook de winnaar van de prestigieuze award Speelgoed van het jaar 2020. Deze onderscheiding is een goedkeuringszegel dat ouders helpt slim en veilig speelgoed te kiezen dat de ontwikkeling van hun kinderen stimuleert.

Dit is een ultralichte loopfiets met een frame van magnesiumlegering. Veilige constructie, dynamisch ontwerp en duurzame, opblaasbare wielen met sportlagers, gecombineerd met een in hoogte verstelbaar zadel, maken dat elk kind het geweldig zal vinden. GOSWIFT combineert buitenplezier met de ontwikkeling van de motoriek van je kind. Het zal in alle omstandigheden werken. Hou je ervan om met je kind in het bos te wandelen? Of geniet je van de charmes van een effen asfaltpad? GOSWIFT is perfect voor elk oppervlak!

GOSWIFT heeft een beperkte draaiing van het stuur, waardoor het risico van balansverlies bij het draaien tot een minimum wordt beperkt. De fiets is zorgvuldig afgewerkt – er zijn geen uitstekende onderdelen. De lage constructie maakt dat kinderen tot drie jaar zich comfortabeler voelen om op hun nieuwe fiets te stappen. Je peuter zal er ook van houden vanwege de mooie uitstraling, het zachte en comfortabele zadel en de rubberen handvatten, die de grip van de kleine handen zullen versterken. GOSWIFT zal het favoriete speelkameraadje van je kleine ontdekkingsreiziger zijn en samen zullen jullie je kunnen voorbereiden op het leren rijden op een echte fiets!

Voordelen

Beveiliging:


 ● De massieve wielen hebben geen spaken en de sportlagers zorgen voor comfort en duurzaamheid.
 ● De stuurbeperking voorkomt dat het stuur tijdens het leren fietsen kantelt. Het risico van een plotseling verlies van evenwicht in een bocht wordt geminimaliseerd.
 ● Afgeronde randen en een zorgvuldige afwerking van de hele fiets voorkomen verwondingen. GOSWIFT heeft geen uitstekende elementen.
 ● Door het pedaal-vrije ontwerp van de fiets met een laaggeplaatst frame kunnen kinderen tot drie jaar gemakkelijk op- en afstappen, waardoor het risico op vallen tot een minimum wordt beperkt.
 ● De handgrepen van het stuur zijn gecoat met anti-slip materiaal – wat een stevige grip biedt voor kleine handen.
Comfort:


 ● De ABEC-7 sportlagers in de wielen zorgen voor nog meer comfort op verschillende terreinen. In combinatie met de GOSWIFT oppompbare wielen kan je kleintje als op een echte professionele fiets over elk pad lopen!
 ● Het frame van magnesiumlegering maakt de fiets extreem duurzaam en licht (4 kg). Het maakt het gemakkelijk om GOSWIFT mee te nemen als je kind plotseling besluit om rond te rennen in de speeltuin.
 ● Magnesiumlegering maakt de fiets superlicht: het soortelijk gewicht van magnesiumlegering is 1/3 minder dan aluminium en ¾ minder dan staal! Het frame dempt perfect trillingen en vibraties en is 100% recyclebaar en herbruikbaar. Tegelijkertijd is het magnesium waarvan het frame is gemaakt duurza
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 53702877 Meld aan Aanbod