Mobiel Tomy Disney Winnie the pooh multicolor ART00050277


Grote foto mobiel tomy disney winnie the pooh multicolor art00050277 kinderen en baby overige babyartikelen
€ 25
Locatie Brugge  (West-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

TOMY Winnie de Poeh en Vrienden Draaiende Muziekmobiel zorgt voor een heerlijke nachtrust voor je baby. De mobiel heeft alle Winnie de Poeh personages en hun lievelingsvoorwerpen om baby te sussen en te vermaken. Het is niet alleen een mobiel. De vier personages kunnen ook losgemaakt worden zodat je baby met de zachte knuffels kan spelen. Iedere knuffel heeft een rammelaar of een kreukel. Je baby kan ook luisteren naar twee wiegeliedjes via de mobiel. Een rustgevend liedje en een stimulerend liedje �n de geluiden uit het bos van Poeh. Het zacht gloeiend nachtlampje kan dienstdoen als alleen nachtlampje of in combinatie met de muziek. De arm hangt, dankzij zijn ontwerp, perfect goed in het zicht en kan stevig aan het bedje of de box vastgemaakt worden. Na 5 minuten sluit hij zichzelf automatisch af om batterij te sparen en de volumeregelaar beschermt het gehoor van de jonge oortjes.
  
 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

 
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Gebruikt
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Tomy
 ● sku: ART00050277
 ● -: Mobiel
Kenmerken: Kopen in Brugge

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23052036

Meer Overige babyartikelen

Meer Overige babyartikelen aangeboden in deze subrubriek.