Schrijf en Wis - insteekhoezen A5 liggend, set van 10 stuks


sinds 18-9-2023 03:00:21


prijs: € 19,95
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Schrijf en Wis - insteekhoezen A5 liggend, set van 10 stuks

Deze insteekhoezen in A5-formaat kunnen met whiteboardstiften (droog uitwisbaar) beschreven worden en zijn hierdoor zeer geschikt voor allerlei oefeningen. Eenvoudig een voorbeeldkaart in de hoes schuiven en natekenen of invullen. Schrijf- en motoriekoefeningen, gatenteksten of het tekenen van patronen en geometrische vormen: de insteekhoezen kunnen veelvuldig ingezet worden.

Na de oefening de matte kunststoffolie eenvoudig met een vochtige spons of doek schoonwissen - en er kan alweer opnieuw geoefend worden.

De insteekhoezen zijn ook geschikt voor kreukelvrij transport van documenten tot A5-formaat, aangezien er tot 200 vellen papier in passen. Door de gekleurde katoenen bies in 5 verschillende kleuren kunnen de hoezen ook voor het opbergen van documenten op thema of prioriteit gebruikt worden. Met dit kleur-herkennningssysteem is de juiste inhoud in één oogopslag gevonden.

De opening van deze versie bevindt zich aan de zijkant. Naast de opening bevindt zich een ca. 2 cm uitstekende rand om te beschrijven, waarop bijv. leerlingnamen of de inhoud aangegeven kan worden.

10 mat transparante kunststoffolies (PP), open aan de bovenzijde, met genaaide katoenen zoom (elk 2 x geel, groen, blauw, rood en oranje).

 

Afmeting : ca. 200 x 240 mm + 30 mm inschuif-rand


 ● voor natekenen en invullen van voorbeeldkaarten
 ● voor kreukvrij transport van documenten
 ● met whiteboardstiften (droog uitwisbare stiften) te beschrijven

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 4055218643378
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: TimeTEX


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 28949170 Meld aan Aanbod