Speelgoedmand Caramel Caramel

sinds 17-11-2023 05:42:46

Grote foto speelgoedmand caramel caramel kinderen en baby complete kinderkamers Grote foto speelgoedmand caramel caramel kinderen en baby complete kinderkamers
prijs: € 23,50
Locatie : Brasschaat  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Leuk met een tipi tent of als opberger

Deze speelgoed opbergmand van katoen is een prachtige mand die perfect is voor het organiseren en opruimen van speelgoed. Geeft je kindje een basis en leer hem/haar met kleine stappen dat de speelarea netjes achtergelaten moet worden. Ze zijn te klein om alles te sorteren in bakjes maar kunnen wel het laats gebruikte speelgoed alvast in deze leuke maand opbergen. Voorzien in 2 stevige handvatten zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen - ideaal voor kleine handjes!

Dit veelzijdige opbergaccessoire is gemaakt van duurzaam katoen en heeft een zachte vulling, waardoor het ideaal is om kwetsbare items te beschermen.

Het neutrale beige kleurenschema maakt het gemakkelijk om deze opbergmand te integreren in elke kamerinrichting, of het nu de kinderkamer, speelkamer of woonkamer is.

Dankzij een touw aan de bovenkant kan het dichtgemaakt worden waardoor het inhoud erin blijft tijdens verplaatsten bijv. naar het strand, onderweg...

Deze opbergmand is speciaal ontworpen voor het organiseren van speelgoed, maar kan ook worden gebruikt voor het opbergen van andere spullen zoals kleding, boeken of decoratieve items. Het katoenen materiaal zorgt ervoor dat de mand ademend is en voorkomt dat er mufheid ontstaat.

Hoogte: 50cm
Breedte: 40cm

Gemaakt in Eu van Oeko-Tex 100 gecertificeerde katoen en anti-allergische vulling

Wassen in de wasmachine op 30°C.


Kenmerken: Kopen in Brasschaat


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 112647805 Meld aan Aanbod