Speeltapijt Yookidoo ART00047043


Grote foto speeltapijt yookidoo art00047043 kinderen en baby overige babyartikelen
€ 15
Locatie Lochristi  (Oost-Vlaanderen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Met dit vrolijke en interactieve speelkleed hoeft jouw kindje zich nooit meer te vervelen! Het 3-in-1 speelkleed is te gebruiken voor 3 verschillende fasen, zodat je kindje liggend op de rug kan spelen, op het buikje en zittend kan spelen. Het speelkleed is voorzien van 20 verschillende speeltjes die bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. Liggend op het ruggetje kan je kindje zich vermaken dankzij de speelbogen die aan het kleed zitten. Op de speelboog kan je het autootje monteren, waar je de verschillende meegeleverde pluchen speeltjes aan kan hangen en die met het autootje meebewegen. Liggend op het buikje of zittend kan je kindje het autootje met zijn of haar favoriete pluchen speeltjes erop voorbij zien komen rijden. Het speelkleed is voorzien van 2 verschillende vrolijke melodietjes die je kindje laten ontspannen of stimuleren. Het speelkleed wordt geleverd met 3 vrolijke pluchen figuurtjes, een grote babyspiegel en een vrolijk bloemetje met een rammelaar met kralen.
  
 
 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

 

 
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Yookidoo
 ● sku: ART00047043
 ● -: Speelkleed
Kenmerken: Kopen in Lochristi

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23228341

Meer Overige babyartikelen

Meer Overige babyartikelen aangeboden in deze subrubriek.