Wandelwagen in set 3 in 1 Chicco I-move bruin, voetenzak, lu


Grote foto wandelwagen in set 3 in 1 chicco i move bruin voetenzak lu kinderen en baby kinderwagens
€ 300
Locatie Wilrijk  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Chicco Trio I-Move is een complete oplossing die voldoet aan alle eisen voor het vervoer van een kindje van 0 tot 3 jaar, in elk seizoen. De wandelwagen I-Move heeft een 360� draaiend zitje, waardoor het gemakkelijk van de positie 'naar de ouders gericht' kan versteld worden naar de positie 'naar de straatkant gericht', en dit terwijl de baby comfortabel blijft zitten. De Comfort Kit is samengesteld uit twee schouderbeschermstukken, een tussenbeenstuk en een verkleinkussen, en is verstelbaar om de groei van het kindje te volgen. De reiswieg/autobedje is gemakkelijk op het frame van de wandelwagen te bevestigen. Als kinderwagen is ze ideaal voor wandelingen in open lucht. Als autobedje is ze ideaal voor lange trajecten in de wagen. Het is immers aanbevolen om pasgeborenen zo veel mogelijk liggend te vervoeren. De reiswieg is ruim en comfortabel, en de binnenzijde is gevoerd met ademend netweefsel. De autostoel Auto Fix I-Move (groep 0+, tot 13 kg) is perfect voor dagelijkse korte trajecten. Hij is uitgerust met een nieuw ergonomisch verkleinkussen dat zich aan de grootte van het kindje aanpast. Het autostoeltje wordt geleverd met een basis die met de driepuntsgordels kan worden vastgemaakt in de auto. Het is de beweging die ten grondslag ligt aan de vernieuwing van de wandelwagen I-Move van Chicco. Het zitje dat 360� draait, biedt niet alleen een maximale flexibiliteit. Het bevordert ook de band tussen de ouders en het kindje, omdat ze hun samenhorigheidsgevoel kunnen behouden en ook tijdens hun verplaatsingen liefdevolle blikken en gebaren kunnen blijven delen.Want een kindje dat samen met zijn ouders lacht, is een gelukkig kindje.
  
 
 
INTERESSE ?

Reserveer dit artikel op onze website, kom daarna je artikel bekijken op een zelf gekozen dag en uur en beslis ter plaatse of je overgaat tot aankoop.
NewStory is een tussenpartij voor het kopen en verkopen van je Tweedehands babyspullen, daarom zijn onze prijzen vast en kunnen wij geen biedingen toestaan.

Wij kijken alles na op zichtbare gebreken en netheid. Graag nog meer info over dit artikel ? Surf naar onze website
 

 

 
 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Gebruikt
 ● delivery: Verzenden
 ● -: Overige merken
 ● brand: Chicco
 ● sku: ART00057840
Kenmerken: Kopen in Wilrijk

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23256796

Meer Kinderwagens

Meer Kinderwagens aangeboden in deze subrubriek.